تشخص ترکیدگی لوله

تشخیص ترکیدگی لوله با دستگاه نشت یاب

تشخیص ترکیدگی لوله با دستگاه نشت یاب خدمتی است که از طریق شرکت های لوله بازکنی ارائه می شود.

بر خلاف روش سنتی که تشخیص کار ها براساس ازمون و خطا بود و با حدس و گمان اقدام به تعیین محل دقیق ترکیدگی می کردند که این روش می توانست خسارت هایی را به همراه داشته باشد در این روش نوین تشخیص ترکیدگی لوله با دستگاه نشت یاب با دقت کمتر از 10 سانتی متر به تشخیص محل دقیق ترکیدگی می پردازد.

امار پژوهش ها نشان می دهد که هر خانه معمولی می تواند سالانه بین 2000 تا 20000 گالون هدر رفت اب از طریق نشت توسط لوله ها ی اب داشته باشد،اما می توان با تشخیص ترکیدگی لوله با دستگاه نشت یاب علاوه بر صرفه جویی این نعمت الهی هزینه ها را نیز کاهش داد.

انواع نشتی لوله های فضلاب یا اب

نشتی به دو صورت اتفاق می افتد:

 یک دسته از نشتی ها به صورت اشکار می باشند و می توان باچشم انها را تشخیص دهیم برای مثال نشتی شیر های اب حمام ،توالت و اشپز خانه به راحتی با یک تعمیر می توان از نشت اب جلو گیری کرد اما برخی از نشتی ها منبع ان به علت عبور لوله های انتقال اب از زیر زمین و دیوار ها مشخص نمی باشد و به تشخیص ترکیدگی لوله با دستگاه نشت یاب نیازمند می باشند.

نشت های بزرگ را می توان از طریق ازمون کنتور از وجود ان اطمینان حاصل کرد فقط کافیست مراحل زیررا انجام دهید اما نشت های کوچک  به بررسی توسط افراد متخصص و تشخیص ترکیدگی لوله با دستگاه نشت یاب نیاز دارند.

1-تمامی شیرهای اب ساختمان را محکم ببندید در این ازمون می بایست تجهیزات اتوماتیک ابیاری ،لباسشویی و ظرفشویی مورد استفاده نباشند .

2- ابتدا رقمی را کنتور  نشان می دهد در جایی ثبت و به مدت 15 دقیقه صبر کنید در این مدت مراقب باشید که کسی از اب استفاده نکند.

3-بعد از گذشت 15 دقیقه رقم کنتور را ثبت کرده و اختلاف ان را با عدد اول بگیرید این اختلاف نشان دهنده ی اتلاف اب و وجود نشتی در مسیر لوله می باشد.

پس از اطمینان از وجود نشت اب در ساختمان تشخیص ترکیدگی لوله با دستگاه نشت یاب  توسط شرکت های خدماتی محل دقیق نشت اب را با دقت کمتر از 10 سانتی متر پیدا کنید سپس  به تعمیر و رفع نشتی بپردازید.

عواملی که احتمال وجود نشتی اب را به وجود می اورند:

1-بوی نم و رطوبت در برخی از قسمت های ساختمان

2-ترک  خوردن گچ دیوار  و سقف

3-کاهش ناگهانی فشار اب ساختمان

4-چکه کردن اب از دیواره ها و سقف

5-افزایش ناگهانی  میزان مبلغ قبض اب

6-لکه شدن گچ دیواره ها و سقف خانه

از انجایی که تمامی این نشتی ها پنهان می باشند نیاز به تشخیص ترکیدگی لوله با دستگاه نشت یاب می باشد.

تشخیص ترکیدگی لوله با دستگاه نشت یاب در شرکت های لوله بازکنی عمدتا به صورت صوتی می باشد که توسط امواج صوتی به تشخیص محل دقیق ترکیدگی لوله می پردازند ، دستگاه تشخیص ترکیدگی لوله دارای دو قسمت فرستنده و گیرنده می باشد امواج توسط دستگاه فرستنده درون لوله فرستاده می شوند  طبق قوانین فیزیکی حرکت اب سبب ایجاد امواج صوتی می شود و این امواج با گوش انسان قابل شنیدن نمی باشد و در محل ترکیدگی خروج اب با سرعت موج پهن تر ایجاد کرده و همین باعث می شود با کم و زیاد شدن امواج محل دقیق ترکیدگی را با دستگاه گیرنده تشخیص داد.

مهم نیست که میزان ترکیدگی لوله شما چقدر باشد توسط تشخیص ترکیدگی لوله با دستگاه نشت یاب می توان حتی ترکیدگی  کوچک لوله ها راکه اب به صورت قطره ای خارج می شوند را مشخص کرد.

مزایای استفاده از تشخیص ترکیدگی لوله با دستگاه نشت یاب:

امروزه با پیشرفت تکنولوژی می توان محل دقیق ترکیدگی لوله و ترک های ان را تشخیص داد و با استفاده از دستگاه نشت یاب بدون ایجاد خسارت و خرابی بی رویه محل دقیق نشت را تشخیص داد و از گسترش نم و رطوبت جلو گیری کرد.

دلایل ترکیدگی لوله های اب و راه حل ان چیست؟

 ترکیدگی لوله های انتقال اب، لوله های شوفاژ، موتور خانه ها وفاضلاب  مشکلی است که هر از چند گاهی در ساختمان ها براساس دلایل زیر رخ می دهد و بستگی ندارد که ساختمان شما نوساز و یا قدیمی باشد.

1- قرار گرفتن لوله های فلز در زیر خاک های مرطوب ،اهکی و یا محل هایی که سبب خوردگی  و زنگ زدن این لوله ها  و در نهایت ترکیدن لوله فاضلاب ها می شود.

2- قرار گرفتن دو لوله ی فلزی غیر همجنس که سبب ایجاد واکنش بین انها و ترکیدن لوله می شود.

3- عدم تخصص کافی لوله کش و حدیده کردن بیش از حد لوله و اتصالات ان

4- انبساط و انقباض بیش از حد لوله های شوفاژ و موتور خانه ها

5- عدم عایق کاری لوله ها و قرار گرفتن لوله در سرما وگرما

6- افزایش و کاهش ناگهانی فشار اب که میزان فشار اب در شب هنگام به دلیل کاهش میزان مصرف شهری افزایش می یابد.

بعد از تشخیص ترکیدگی لوله با دستگاه نشت یاب  محل ترکیدگی و محل هایی را که نم زده شده را باید به صورت تخصصی تعمیر کنید و شاید نیاز باشد تا شما قسمتی از لوله  را تعویض کنید تا از بروز مشکلات بعدی جلو گیری شود.

این نکته را باید به خاطر داشته باشید که هزینه تشخیص ترکیدگی لوله با دستگاه نشت یاب در مقابل میزان هزینه های ناشی از تخریب وخسارت های بعدی بسیار ناچیز می باشد.

مقالات مرتبط :

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *